Hoe werk ik?

Kunst op werk kindertekening

Voorstel

Ben je geïnteresseerd en wil je een eigen kindertekening als epoxy schilderij laten maken door mij? Graag ontvang ik dan eerst die bijzondere kindertekening en het verhaal erachter. Deze mag je mailen naar: vera@kunstopwerk.nl

  • Twijfel je over een kindertekening of heb je een ander idee? Stuur de kindertekening(en) alsnog per mail zodat ik alvast een beeld heb. Daarna kunnen we een vrijblijvende afspraak maken om samen te filteren. Neem je de originele tekeningen tijdens deze afspraak mee?
  • Geen kindertekening? Geen probleem, plan een afspraak om onder begeleiding van mij een kindertekening te maken. Neem wel je (klein-)kind, nichtje, neefje mee! Deze tekening zal de basis zijn voor het epoxy schilderij.  
  • Welk formaat en eventueel vorm schilderij wil je?
  • Welke functie krijgt het? Wordt het kunst aan de muur of een tafel of dienblad? Heb je al een tafel of dienblad staan, lever deze dan zelf aan. Wel zo duurzaam. 
  • In welke ruimte komt het epoxy schilderij?

Een kindertekening hoeft niet duidelijk iets voor te stellen. Juist vrije vormen doen het goed voor een epoxy schilderij. Ook mogen het liever potlootlijnen zijn dan een volgekleurde tekening.  

Akkoord & prijzen

Wanneer ik de wensen duidelijk heb, maak ik een offerte en zo nodig een digitale schets. Prijzen die ik hanteer zijn:

– Een epoxy schilderij is verkrijgbaar vanaf €300,- . 

– Een dienblad is verkrijgbaar vanaf €30,-. 

– Een epoxy tafel: prijs op aanvraag. 

Na akkoord op mijn voorstel komt het allerleukste. Ik ga voor jou aan de slag!

 

Onthulling

Houd rekening met een productie tijd in verband met inkoop en drogen van verschillende materialen en epoxy lagen. 

Zodra het epoxy kunstwerk af is neem ik contact met je op voor het plannen van de onthulling van het epoxy schilderij!

Meer informatie over mijn werkwijze kun je nalezen in de algemene voorwaarden.

Vrij werk 

Graag maak ik ook vrij werk in mijn Atelier. Wil je geen persoonlijk onderdeel verwerkt hebben in je schilderij dan is vrij werk de oplossing!

Hang iets op wat je mooi vindt en waar je je fijn bij voelt.

Check mijn socials voor recent werk of wees welkom in mijn Atelier, wie weet staat er wat bij wat je aanspreekt.

 

Atelier Rijnsaterwoude

Materiaal

In de basis werk ik op MDF. Afhankelijk of je het epoxy schilderij wilt ophangen of als tafel wilt gebruiken houd ik rekening met de dikte van het MDF. Een houten dienblad koop ik kant en klaar. Ik werk met acrylverf en als laaste laklaag gebruik ik epoxy. Epoxy maakt het schilderij zo glad dat het op een glasplaat lijkt. Wel zo handig bij tafels en dienbladen. Bij schilderijen werkt het als een soort lijst, de epoxy maakt het helemaal af. Goud is ook vrijwel onmisbaar in mijn schilderijen. Goudbladeren die zweven in de epoxy of hier en daar een accent aanzetten met goud. Zo probeer ik jou verhaal het allermooist tot zijn recht te laten komen. 

Nog even op een rij: Hoe onstaat een epoxy schilderij?

van kindertekening naar kunst

Kindertekening

Je stuurt die ene bijzondere kindertekening en het verhaal erachter per mail.

Epoxy

Digitale schets

Soms maak ik een digitale schets, zodat ik een plan/compositie kan maken. Let wel; Een schets bepaald niet het eindresultaat. 

Kunst op werk Vera

Aan de slag

Een kindertekening is van zichzelf natuurlijk het allermooiste. Om daar een echt epoxy schilderij van te maken, daar wordt iedereen toch blij van?

kindertekening als kunstwerk

Eindresultaat

Een herinnering verpakt in kunst welke met de jaren alsmaar mooier zal worden. Tip: lijst de kindertekening in en hang deze naast het kunstwerk!