Hoe ‘kunst op werk’ begon

Toen mijn man in 2021 mede eigenaar werd van het bedrijf waar hij werkte, werd zijn nieuwe werkplek het  kantoor van de voormalig directeur. Op het moment dat mijn man de overstap maakte naar een eigen zaak, werd dit voor mij ook een nieuw begin. We besloten dat ik mijn baan op zou zeggen.  Hij de focus op de zaak en ik op het gezin. Het was niet altijd makkelijk, maar het werkt voor ons. Daarnaast bood dit een kans om mijn droom waar te maken.

Schilderen oppakken en in de toekomst werken vanuit een eigen Atelier.

Kunst op werk

Van kindertekening naar rond kunstwerk van 120 cm

maakt persoonlijk

kleur, fantasie en een vleugje glamour in jouw kantoor

Jouw verhaal

Zelfs iets kleins kan een groot kunstwerk zijn

3 Schilderijen

  Mijn man verhuisde binnen het bedrijf van een gezamelijk bureau naar een geheel eigen werkkamer. De meubels bleven staan dus daar viel geen winst te behalen. Er hingen hier en daar wat schilderijen die de ruimte niet fraaier maakte. Deze werkplek meer eigen maken werd het doel. Het voelde vrij logisch om de schilderijen te vervangen. En laat nou het toeval zijn dat ik het schilderen weer wilde oppakken!

Een mooier project om mijn creativiteit weer leven in te blazen kon ik mij op dat moment niet wensen!

 Maar wat zou ik voor hem gaan maken?
Hoe kon ik ervoor zorgen dat zijn nieuwe kantoorruimte meer eigen ging voelen?

Iets met kleur was zijn enige wens en verder was ik vrij om iets voor hem te ontwerpen.
Iets van onze kinderen terug laten komen in zijn kantoor vond ik zelf een geweldig idee.

Ik besloot om een drieluik te maken. Het kantoor heeft grote wanden dus dat kon wel wat opvulling gebruiken. We hebben samen drie  kinderen en zo kon ik in ieder schilderij één tekening verwerken. Dan heet het bedrijf ook nog eens ‘Triple’. Zo was het idee rond net als de schilderijen.

Persoonlijk

De lijnen van de drie kindertekeningen gebruikte ik als basis.

Iets persoonlijks op je werkplek, dat voelt heel speciaal. Niet alleen voor mij, maar ook voor mijn man en onze kinderen. Zij vonden het maar wat gaaf dat hun tekening werd gebruikt voor op kantoor van papa! Dat gevoel wil ik verder dragen.
Mijn voormalige Veras-Art veranderde ik daarom in de naam Kunst op werk.

“De zakelijke wereld een beetje vrolijker en persoonlijker maken.”

Een speciale betekenis

Epoxy schilderij Draak

Waterdraak: tekening dochter (6)

Geinspireerd door de pure lijnen van de kindertekening van mijn dochter heb ik de lijnen van de draak als basis gebruikt en ingevuld met zwart, goud en blauw tinten.

MDF rond 80cm acryl en epoxy

Fantasy kunst: tekening zoon (11) >

De tekening van mijn zoon bestond uit meerdere fantasy figuren. Ik heb daarvan 2 figuren uitgekozen om uit te werken met veel kleur en goud.

MDF rond 120cm acryl verf en epoxy

Kantoor met Kunst op Werk

Schild: tekening zoon (7)

En dit kleine krabbeltje, van de tekening van mijn middelste zoon, was al een grote inspiratie om de drie-luik te voltooien.

MDF rond 60cm acryl verf,

< Waterdraak: tekening dochter (6)

Geinspireerd door de pure lijnen van de kindertekening van mijn dochter heb ik de lijnen van de draak als basis gebruikt en ingevuld met zwart, goud en blauw tinten.

MDF rond 80cm acryl en epoxy

epoxy schilderij 150cm rond

Fantasy kunst: tekening zoon (11)

De tekening van mijn zoon bestond uit meerdere fantasy figuren. Ik heb daarvan 2 figuren uitgekozen om uit te werken met veel kleur en goud.

MDF rond 120cm acryl verf en epoxy

< Schild: tekening zoon (7)

En dit kleine krabbeltje, van de tekening van mijn middelste zoon, was al een grote inspiratie om de drie-luik te voltooien.

MDF rond 60cm acryl verf,

Je werkplek vrolijk & persoonlijk