icoon -op- kunstopwerk alleen o&p

Kunst op Werk | Vera Veldman

Over Vera

Opgegroeid in Zevenhoven en Hazerswoude woon ik nu als echt dorpsmeisje met mijn gezin in het Groene Hart, in Rijnsaterwoude. Hier heb ik nu ook mijn Atelier aan huis.
In mijn Atelier heb ik alle ruimte om rustig te werken aan al mijn creaties en opdrachten.
Mijn lievelingsmomentje op de dag is met een kopje koffie vogeltjes kijken in het ochtendzonnetje. 

Familie tekening

Mijn inspiratie

Ik schilder en teken al zo lang ik mij kan herinneren. Mijn creatieve blik is voor mij zo verweven in het gewone leven.  Op de gekste plekken doe ik inspiratie op. Ik ben grotendeels autodidact en schilder intuïtief.

Een kindertekening vind ik ronduit fantastisch en is echt mijn inspiratie geweest tot het bedrijf wat ik nu heb. De lijnen van een kindertekening zijn zo puur en juist de bibber of scheve lijn maakt het werkelijk prachtig en niet na te bootsen als volwassenen.

Het is zo zonde om de tekeningen in een map te bewaren of erger nog bij het oud papier! De tekeningen van mijn kinderen hangen daarom als grote schilderijen aan de muur bij hun vader, en trots dat ze zijn!! Ik wil niets afdoen aan een papieren blaadje, maar wil juist de tekening die erop staat nog meer laten stralen. De upgrade die het krijgt door er een epoxy schilderij van te maken is toch wel het allerleukste voor mij om te doen.

Van Vera’s Art naar Kunst op Werk

Ik heb veel verschilldende dingen gedaan, en ik vind ook zoveel leuk! Van sportieve instructrice in de outdoor brance tot de wereld zien als stewardess tot als assistente bij de tandarts.  

Na een ernsig auto ongeluk in 2006 heb ik na een lang revalidatie traject besloten om mijn creatieve hart te volgen en in 2011 is Vera’s Art hieruit onstaan.

In 2019 ontdekte ik via het bedrijf van mijn man dat er behoefte was aan meer persoonlijke kunst op werk. Dankzij zijn vertrouwen kon ik meer vrolijkheid en persoonlijkheid in die zakelijke branche blazen. Die tegenhang vond ik zo inspirerend dat vervolgens ‘Kunst op werk’ is ontstaan.

Persoonlijke Epoxy Schilderijen

Met passie maak ik van bijvoorbeeld een (oude) kindertekening een epoxy schilderij vol kleur, glans en glamour. Een herinnering verpakt in kunst, welke met de jaren alsmaar mooier zal worden. 

Illustraties

Via mijn allerleukste collega beeldtekenaar.nl Hester kwam ik in aanraking met het llustratie programma Pro Create. Een wereld van nieuwe mogelijkheden ging er voor mij open. Ik gebruik het als ondersteuning voor mijn schilderwerk en ik maak er ook digitale illustraties mee.

Neem gerust een kijkje op mijn illustratie pagina.